MovieStar

A Cinemax berendelte Robert Kirkman Outcast című képregényét sorozat formájában

2015. február 13. - ProMixer04

A Cinemax ma jelentette be, hogy egy 10 részes első évadot kér, Robert Kirkman (a The Walking Dead atyja) és Paul Azaceta közösen készített természetfeletti horror képregényéből, ami 2014 júniusában jelent meg.

A sztori a fiatal Kyle Barnes-t követi, akit egész életében démoni megszállottság gyötör, most Reverend Anderson a prédikátor segítségével útnak indul, hogy válaszokat keressen és visszaszerezze a régi elvesztett életét. Azonban amit Kyle az útja során talál, az örökre megváltoztatja az ő és a világunk sorsát is.

A sorozat valószínűleg a Strike Back helyére fog érkezni, aminek idén megy az utolsó évada. Főbb szerepekben: Patrick Fugit (Kyle Barnes), Philip Glenister (Reverend Anderson) és Gabriel Bateman (Joshua Austin).

outcast_robert_kirkman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://moviestar.blog.hu/api/trackback/id/tr767171515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása