MovieStar

TOP15 legjobban várt film 2015-ben

2015. január 22. - ProMixer04

A tavalyi év nagyon erősre sikeredett. Reméljük Hollywood idén is szállítja nekünk a jobbnál jobb moziélményt nyújtó filmeket. Személyes kedvenceim tavalyról: Csillagok között, Holtodiglan, A Galaxis őrzői, A Holnap határa.

A továbbiakban nézzük idén mely filmekkel akarnak minket a mozivászon elé szegezni:

1. Avengers: Age of Ultron (Bosszúállók: Ultron kora) - Az első rész világszinten több, mint 1,5 milliárd dollárt termelt, szóval a stúdió és mi is joggal gondolhatjuk, hogy óriási siker van készülőben ismét. Az előzetesek alapján nem csak Ultronnal néznek szembe hőseink, de a szuperhős csapaton belül is ellentétek alakulnak ki. Újabb szereplőkkel is bővül az univerzum Scarlet Witch, Quicksilver, és The Vision feltűnésével.

1_avengers_ultron.jpg

2. Star Wars Episode VII: The Force Awakens (Star Wars: Az Ébredő Erő) - George Lucas után J.J. Abrams kezei közé került a Star Wars világa, hogy ez jó lesz-e vagy nem, az idén kiderül. A J.J. Abrams által készített új Star Trek filmek után, erősen bizakodóak vagyunk. Legnagyobb örömünkre a 7. részben fel fognak tűnni a régi ismert arcok is (Han Solo, Luke, Leia stb.).

2_sw7.jpeg

3. The Hateful Eight - Quentin Tarantino ismét western filmet készít. Mi meg epekedve várjuk, mert már a Django elszabadulnál is bizonyított western terén. Főbb szerepekben: Samuel L. Jackson, Tim Roth, Zoë Bell, Kurt Russell, Michael Madsen, Channing Tatum.

3_the_hateful_eight.jpg

4. Mad Max: Fury Road (Mad Max: A harag útja) - Bár én a korábbi részeket még mindig nem láttam, de a Fury Road előzetesében látott posztapokaliptikus világ láttán, még azóta is csak a leesett államat keresem. Ez bizony kell, nagyon!

4_max_max.jpg

5. Chappie - Neill Blomkamp a District 9-al bizonyított, aztán az Elysium-al kissé mellé lőtt, szóval itt az ideje, hogy ismét egy jó sci-fi filmet szállítson nekünk. Főbb szerepekben: Hugh Jackman, Sigourney Weaver.

5_chappie.jpg

6. Tomorrowland - Erről a sci-firől egyelőre csak annyit tudunk, hogy Britt Robertson (A búra alattból lehet ismerős) megérint egy kitűzőt aminek hatására egy Tomorrowland nevű helyen találja magát. Damon Lindelof (Lost) is részt vett a történet megírásában, amiben George Clooney is főbb szerepet kapott.

6_tomorrowland.jpg

7. The Revenant - Michael Punke regénye alapján készült a film, amely a 19. században játszódik. A történet röviden annyi, hogy Leonardo DiCaprio-t elég rendesen elintézi egy grizzly medve, majd a társai kirabolják és fegyvertelenül a sorsára hagyják meghalni. DiCaprio minden valószínűség ellenére túléli a támadást, majd útra kell, hogy bosszút álljon azokon akik magára hagyták.

7_revenant.jpg

8. Jurassic World - A film aminek a címe alapján mindenki tudja miről szól. Bizony a dinoszaurusz parkot üzemeltetők visszatérnek, még hozzá 22 évvel a Jurassic Park eseményeinek történése után. A park látogatottsága csökken, az érdeklődést fenntartva kísérletezni kezdenek a dinoszauruszokkal, hogy újabb fajokat hozzanak létre, ám ez szörnyű következményeket eredményez. A Galaxis őrzőiből ismert Chris Pratt lesz kedvenc állatparkunk főszereplője.

8_jurassic_world.jpg

9. Furious 7 (Halálos iramban 7) - Ismét visszatérnek a gyors autók, a jó csajok és a Vin Diesel által vezetett csapat, akiken ezúttal Jason Statham akar bosszút állni az előző részben megölt bátyja miatt.

9_furious7.jpg

10. In the Heart of the Sea (A tenger szívében) - 1820-as események alapján játszódik, amiben egy ámbráscetre vadászó bálnavadász hajó 90 napra megfeneklik egy zátonyon, több ezer mérföldre az otthonuktól. Főszereplő: Chris Hemsworth.

10_inthehearthofthesea.jpg

11. Jupiter Ascending (Jupiter felemelkedése) - A Mátrixot és a Felhőatlaszt is jegyző Wachowski testvérek új sci-fi filmje. A történet a jövőben játszódik, ahol az univerzum királynője el akarja tenni láb alól Mila Kunis-t, akinek ettől kezdve az lesz a sorsa, hogy megdöntse a királynő uralkodását és ebben Channing Tatum is a segítségére siet. A bemutatót az idei évre csúsztatták, reméljük csak azért, hogy még többet finomítsanak rajta.

11_jupiter.jpg

12. The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész) - Idén érkezik Az éhezők viadala befejezése, melyet két részre bontottak és az elsőt már tavaly láthattuk. Vajon Katniss és a többiek megdöntik a Kapitólium és Snow elnök hatalmát? Ami biztos, hogy Jennifer Lawrence domborít a mozivásznon. :)

12_hungergames.jpeg

13. Mission Impossible 5 - Hát, így a listán végignézve lesz egy pár folytatás idén. A történetről egyelőre nem tudni semmit, de a főbb szereplők visszatérnek: Tom Cruise, Paula Patton, Jeremy Renner, Simon Pegg.

12_missionimpossible.jpg

14. The Fantastic Four (A fantasztikus négyes) - Bizony rebootolják A fantasztikus négyest, amit meglehetősen nagy titkolózás vesz kerül a stúdió részéről, én meg reménykedek, hogy jobban sikerül mint az előző próbálkozás. A rendezői székben Josh Trank (Chronicle). A történetet pedig a legtöbb embernek nem kell bemutatni, inkább itt a rebootban szereplő négyes:
Miles Teller: Reed Richards / Mr. Fantastic
Kate Mara: Sue Storm / The Invisible Woman
Jamie Bell: Ben Grimm / The Thing
Michael B. Jordan: Johnny Storm / The Human Torch

14_fantasticfour.jpeg

15. Minions (Minyonok) - A végére csak legyen már egy animációs film is. A Gru 1-2 legviccesebb/legaranyosabb szereplői ebben az évben kapnak egy különálló filmet, amiben ismét egy szuper gonoszt segítenek majd a világuralomra törésben.

15_minions.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://moviestar.blog.hu/api/trackback/id/tr317097515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása