MovieStar

Captain America: Civil War - Elképesztően jó fan-made előzetes érkezett

2015. január 30. - ProMixer04

Idén nézzük a Bosszúállók: Ultron kora és az Ant-Man (Hangya) filmeket, melyek a Marvel Phase 2 részét képezik. Azonban már jóval előre bejelentették a Phase 3 során érkező szuperhős mozikat is, például a Bosszúállók 3. részét, ami az Infinity War alcímet kapta és két részre lett bontva. A Phase 3 felvezetése az Amerika Kapitány harmadik részével lesz, mely a Civil War alcímet viseli.

captain-america-civil-war-movie-logo.jpg

A Civil War sztorijáról annyit tudni, hogy komoly ellentét alakul ki Tony Stark (Vasember) és Steve Rogers (Amerika Kapitány) között, aminek az lesz a következménye, hogy egymás ellen fordulnak. A Marvel többi szuperhőse is fel fog tűnni a filmben és választaniuk kell a két oldal között. Kíváncsian várjuk ahogy a Marvel hősei egymás ellen mennek harcba! Egy pletyka szerint akár Pókember is feltűnhet a filmben, ami 2016. május 6-tól lesz a mozikban!

A továbbiakban nézzük ezt az EPIC fan-made előzetest:

A bejegyzés trackback címe:

https://moviestar.blog.hu/api/trackback/id/tr527125785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása