MovieStar

Sorozat lesz a Csúcshatás című filmből

2015. január 29. - ProMixer04

A Supergirl és a Rush Hour után zöld utat adott a Limitless pilotjának elkészítéséhez is a CBS. A sorozat alapját a Limitless (Csúcshatás) című film adja, amiben Bradley Cooper egy kísérleti gyógyszer (kábítószer) hatására az agyának a 100%-át képes lett használni, ami által javult a megfigyelőképessége és mindenkinél okosabb lett. Csak úgy mint a filmet, a pilot epizódot is Neil Burger rendezi. A forgatókönyvet Craig Sweeny írja, továbbá Bradley Cooper, Alex Kurtzman és Roberto Orci mint producerek lesznek jelen.

A sorozat sztorijában Brian Sinclair lesz a középpontban, aki felfedez egy rejtélyes NZT nevű drogot, majd rákényszerül, hogy használja a kábítószer által előidézett újdonsült képességeit annak érdekében, hogy a heti ügyek megoldásában segítse az FBI-t. Valljuk be, ez a heti ügyes nyomozós alaphelyzet eléggé egyértelművé teszi, hogy CBS-es sorozat lesz.

limitless.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://moviestar.blog.hu/api/trackback/id/tr297120427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása